• Home
  • Benvinguts i benvingudes a La Carral!

Benvinguts a La Carral!

La Carral és, per a tots nosaltres, molt més que una casa de colònies; forma part de la nostra vida, és el nostre motor; ens omple i ens ensenya coses noves cada dia! Durant tots aquests anys, i gràcies a tots vosaltres, ens hem obert al món i hem tingut la oportunitat de conèixer molta gent: persones fascinants, captivadores, individus virtuosos, persones senzillament excel·lents. I hem viscut històries molt boniques al vostre costat.

Presentació

La Carral és una casa de pagès restaurada, amb edificis de nova construcció i zones d’acampada on es fan els campaments d’estiu dels grups de grans. Estem situats a 800 m. sobre el nivell del mar, al sud de la comarca del Solsonès (demarcació de Lleida) i pertanyem al municipi de Riner. Ens trobareu a 2 km. del Santuari del Miracle, a 12 Km. de Solsona i a 15 Km. de Cardona. En una zona de clima sec i no gaire calorós, la casa es troba en un pla envoltada de boscos i camps de conreu, enmig d’un paisatge tranquil i gens agrest, factors que fan que les estades a casa nostra siguin d’allò més agradables.

Gràcies a la bona comunicació, l’àrea d’influència de la Carral és molt gran i això fa que se’n puguin beneficiar persones d’indrets ben diversos de la geografia catalana.


Des dels inicis, la Carral és una empresa privada de caràcter familiar, i tenim les portes obertes a escoles, entitats i a infants i joves que vulgueu gaudir del món del lleure i la natura. Conservem el caire d'esplai que des de sempre ens ha caracteritzat i és un tret d'identitat de la casa; treballem el joc creatiu i cooperatiu, l’educació emocional i els valors. Tenim una manera de treballar molt personal, amb una implicació i un compromís màxim i, d’una manera molt humana, intentem ser uns molt bons professionals del lleure.

dibuix lacarral didac

 

En les diferents pestanyes d'aquesta web trobareu informació diversa sobre la casa de colònies, i pels que tingueu ganes de venir, ara ja sabeu on trobar-nos!

Per obtenir el llistat amb tots els equipaments, instal·lacions i recursos, cliqueu aquí.

La Carral està autoritzada com a instal·lació juvenil amb el número 175 per la Secretaria General de Joventut i, des de fa molts anys, és sòcia de l'ACCAC (Asociació de Cases de Colònies).

 

Sobre nosaltres

Des del 1967 a La Carral no es paren de coure noves idees.
Som un equip de treball entusiasmats amb la nostra feina i amb l'objectiu de poder fer de les vostres estades una experiència per recordar. Ens trobareu a:


Residència Infantil La Carral

El Miracle de Riner

973 48 08 90

973 05 90 25

 benvinguts.alacarral@gmail.com

http://www.alacarral.net

Contacta amb nosaltres!

I també ens trobareu a les xarxes socials:

La Carral Residència Infantil

lacarral

alacarral

registre juventut