• Home
  • Bloc
  • Pla actuació davant de cas sospitós de Covid-19

Pla actuació davant de cas sospitós de Covid-19

-COLÒNIES EXCEPCIONALS A LA CARRAL, ESTIU 2020-

Per tal d’organitzar les colònies de la millor manera possible, a La Carral cada estiu tenim una persona que s’ocupa de la Infermeria.

Aquesta persona s’encarrega de vetllar perquè els infants que es fan mal o es troben malament durant la setmana, tinguin una atenció i un seguiment personalitzat. Les seves tasques són curar petites ferides i acompanyar als infants al CAP si es considera necessari que se’ls visiti. També d’informar a les famílies en cas de qualsevol incident o malaltia.

De la mateixa manera, comptem amb un Dispensari amb tot el material necessari per tal d’efectuar aquestes cures així com una habitació habilitada perquè als infants que els calgui descansar, tinguin un espai on recuperar-se (Infermeria).

Per sort, sovint es tracta de petites dolències típiques de les colònies: una mica de mal de coll quan les temperatures baixen a la nit, mal de panxa ocasionat per nervis a l’estar fora de casa, cansament acumulat...

Aquest estiu tant excepcional, però, aquesta figura serà més important que mai. És per això que des de La Carral hem decidit contractar dos monitors que són sanitaris (estudiants d’últim any de medicina), que a més coneixen bé la casa i l’organització de les nostres colònies. Ambdós han estat treballant durant la crisi sanitària que tot just estem superant, i per tant tenen experiència en el tractament de pacients amb COVID-19 i estan ben familiaritzats amb els protocols que cal seguir en cas de sospita.

Comptem amb tot el material sanitari que la situació actual requereix, així com amb el protocol a seguir davant d’un cas sospitós i el pla de confinament decretats per la Generalitat:

https://www.estiuamblleure.cat/wp-content/uploads/2020/06/Pla-actuacio-davant-de-cas-sospitos-pla-de-confinament.pdf

A més, aquest any a les colònies també hi haurà unes noves figures que vetllaran pel compliment de totes les mesures d’higiene i seguretat establertes: els/les responsables de prevenció i higiene que, seguint les indicacions de la formació feta per la Generalitat, entre d’altres tasques s’encarregaran de portar un control diari de temperatura i simptomatologia dels infants del seu grup. D’aquesta manera serà més fàcil la detecció d’un possible cas i, de ser confirmat, podrem fer-ne una correcta traçabilitat.

Sobre nosaltres

Des del 1967 a La Carral no es paren de coure noves idees.
Som un equip de treball entusiasmats amb la nostra feina i amb l'objectiu de poder fer de les vostres estades una experiència per recordar. Ens trobareu a:


Residència Infantil La Carral

El Miracle de Riner

973 48 08 90 

Horari d'atenció telefònica:
De dilluns a divendres de 9:30h a 14:00h i de 15:00 a 20:00h.

973 05 90 25

Horari d'atenció telefònica colònies estiu:
De dilluns a divendres de 15:00 a 20:00h

 benvinguts.alacarral@gmail.com

http://www.alacarral.net

Contacta amb nosaltres!

I també ens trobareu a les xarxes socials:

La Carral Residència Infantil

lacarral

alacarral

registre juventut