• 1

On som?

"Viure a la Terra és car, però inclou un viatge al voltant del sol cada any" Anònim.

La Carral és una casa de pagès restaurada, amb edificis de nova construcció i amb zones d’acampada on es fan els campaments d’estiu dels grups de grans.

Està situada al sud de la comarca del Solsonès, considerada Catalunya Central i demarcació de Lleida, i pertany a la població del Miracle . Situada a 800 m. sobre el nivell del mar, a 2 km. del Santuari del Miracle, 12 Km. de Solsona i 15 Km de Cardona. En una zona de clima sec i no gaire calorós, la casa es troba en un pla envoltada de boscos i camps de conreu, enmig d’un paisatge tranquil i gens agrest, factors que fan que les estades a la Carral siguin d’allò més agradables. La Carral es troba al Km 7 de la LV-3002.

Coordenades: N 41º 54’11.0’’ // E 1º 32’17.4’’. Tot seguit adjuntem un plànol per fer més fàcil la seva ubicació:

 

nou planol lacarral

arribar a la carral

 

 

 

INDICACIONS DES DE BIOSCA (si veniu de la zona de Lleida):

1. A la rotonda de Biosca, cal agafar la sortida que indica Solsona.
2. Seguir recte per la C-451 durant uns 17,5 km on trobem un trencant a la dreta que hi posa El Miracle i Su. Cal agafar aquesta sortida.
3. Seguir recte per la carretera LV-3002 i al cap d’uns 7 km a l’esquerra hi trobareu un trencant indicat “La Carral”. (Camí, 200m.) I JA SOU A LA CARRAL!

INDICACIONS DES DE MANRESA (si veniu de la zona de Barcelona):

1. Sense haver d’entrar a Manresa, cal agafar la C55 en direcció Solsona (passareu pel costat de Sant Joan de Vilatorrada).
2. Cal seguir per la C55. Passareu per sota del poble de Cardona però no hi entreu; seguiu recte fins passats uns 2Km de Cardona on trobareu un trencant a mà esquerra que heu d’agafar (carretera local de Bergús, LV-3002). És important que estigueu al cas en aquest punt ja que no hi ha cap indicació. És una sortida que per agafar-la fa mitja rotonda, ja que cal travessar la carretera.
3. Quan s’acaba aquesta carretera, cal trencar a la dreta agafant la carretera BV-3002 en direcció Su. A uns 8 Km aproximadament ja trobareu el trencant també a mà dreta indicant “La Carral” (Camí, 200m). I JA SOU A LA CARRAL!

 

 ESTEM A PROP DE...

- Santuari del Miracle (2km)
- Santuari de Pinós (10km)
- Solsona (12km): Catedral, pou de gel, Muesu dioscesà...
- Cardona (15km): Castell, mines de sal, museu de la sal...
- Pantà de Sant Ponç (18km): Lloguer de caiacs i altres activitats!
- Port del Compte (43km): Pistes d'esquí.

Activitats que es poden fer a prop de la Carral.

 

 

Sobre nosaltres

Des del 1967 a La Carral no es paren de coure noves idees.
Som un equip de treball entusiasmats amb la nostra feina i amb l'objectiu de poder fer de les vostres estades una experiència per recordar. Ens trobareu a:


Residència Infantil La Carral

El Miracle de Riner

973 48 08 90

973 05 90 25

 benvinguts.alacarral@gmail.com

http://www.alacarral.net

Contacta amb nosaltres!

I també ens trobareu a les xarxes socials:

La Carral Residència Infantil

lacarral

alacarral

registre juventut