• Home
  • Previsió del temps a La Carral

Previsió del temps a La Carral

A La Carral, tot i que el clima no tendeix a ser gaire rigorós, sí que es poden copsar diferències entre estacions i també contrast entre la temperatura de dia i la de nit; i és que ens trobem a 800 metres sobre el nivell del mar. Quina és la previsió del temps que farà durant els dies que estareu a La Carral? Clica aquí per a conèixer-la (podeu consultar-la per al municipi de Riner).

 

Les estacions a La Carral

 

hivern

HIVERN Acostuma a ser fred i emboirat; alguns anys hi ha setmanes seguides la boira i sovint hi tenim la boira gebradora. Neva de manera esporàdica; cada 3 o 4 anys.

 primavera

PRIMAVERA Dies càlids i nits fresques. És l’estació més humida tot i que des de fa uns anys que no plou gaire. Podeu observar les dades pluviomètriques a la Taula de pluviometria de La Carral.

estiu

ESTIU Sec i calorós. Durant les hores de sol la calor és viva però sense gaire xafogor i quan aquest es pon, acostuma a refrescar una mica.

tardor

TARDOR Imprevisible i una mica misteriosa. Pot fer dies calorosos, humits o bé que ja s’hi instal·li la boira i no ens deixi fins a l’hivern.

 

Sobre nosaltres

Des del 1967 a La Carral no es paren de coure noves idees.
Som un equip de treball entusiasmats amb la nostra feina i amb l'objectiu de poder fer de les vostres estades una experiència per recordar. Ens trobareu a:


Residència Infantil La Carral

El Miracle de Riner

973 48 08 90

973 05 90 25

 benvinguts.alacarral@gmail.com

http://www.alacarral.net

Contacta amb nosaltres!

I també ens trobareu a les xarxes socials:

La Carral Residència Infantil

lacarral

alacarral

registre juventut