• 1
  • 2
  • 3
  • Home
  • Colònies i Estades
  • Colònies Escolars

Colònies escolars

"Jugar és un principi de creació i descoberta" Sant Agustí.

Benvinguts al món de La Carral!

Les colònies escolars permeten aconseguir un seguit d'OBJECTIUS que van més enllà del que es pot treballar a l'escola: Moments únics de convivència amb els companys i mestres, contacte directe amb la natura, l'experiència de dormir fora de casa juntament amb els amics i amigues de l'escola... I de tot això, barrejat amb les activitats engrescadores dels súper monitors i monitores de La Carral, en surt una experiència màgica que segur que els infants recordaran per sempre!
A continuació trobareu els documents amb tota la INFORMACIÓ necessària per a les colònies escolars. I si us queda qualsevol dubte o consulta, ens podeu enviar un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé trucar-nos al 973 48 08 90.

 

Cap dubte SENSE RESPOSTA!


A continuació pots consultar els nostres DOCUMENTS INFORMATIUS per a les colònies escolars i també els llibrets de les activitats que oferim, organitzades per edats.

 dossier INFORMATIU

Document amb les informacions bàsiques per a l'estada: preus, horari base, condicions de l'estada i altres preguntes freqüents.

activitats per als PETITS

Llibret d'activitats proposades per als grups d'EDUCACIÓ INFANTIL i CICLE INICIAL pel curs 2019/2020.

 activitats per als GRANS

Llibret d'activitats proposades per als grups de CICLE MITJÀ, CICLE SUPERIOR i ESO pel curs 2019/2020.

altres DOCUMENTS

Condicions per a l'estada i documents d'autoritzacions pel curs 2019/2020.

ACTIVITATS TEMÀTIQUES


A més de les activitats que us hem mostrat als llibrets d'activitats, també us oferim ACTIVITATS ESPECIALS per a cada època de l'any. Entreu, trieu, remeneu i  per qualsevol dubte, pregunteu!

Articles i enllaços interessants


 

 

 

 

 

    • "Anem preparats" Document redactat per la Generalitat amb consells per a la seguretat dels seus participants i la cura al medi natural.

 

 

Sobre nosaltres

Des del 1967 a La Carral no es paren de coure noves idees.
Som un equip de treball entusiasmats amb la nostra feina i amb l'objectiu de poder fer de les vostres estades una experiència per recordar. Ens trobareu a:


Residència Infantil La Carral

El Miracle de Riner

973 48 08 90

973 05 90 25

 benvinguts.alacarral@gmail.com

http://www.alacarral.net

Contacta amb nosaltres!

I també ens trobareu a les xarxes socials:

La Carral Residència Infantil

lacarral

alacarral

registre juventut