• 1
  • 2
  • 3
  • Home
  • Colònies i Estades
  • Colònies Estiu

Colònies d'estiu

"Si és bo viure, encara és millor somiar, i el millor de tot despertar" Antonio Machado.

BENVINGUTS al món de La Carral!

Teniu ganes de passar un estiu emocionant, refrescant, en plena natura i sobretot molt i molt divertit? Atreviu-vos a entrar al món de La Carral! Aquí trobareu tota la informació relacionada amb les COLÒNIES D'ESTIU 2018. I si no trobeu el què busqueu, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres. Ens podeu enviar un mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé trucar-nos al 973 05 90 25. Podeu demanar per l'ESTER o per la SARA durant el nostre horari d'atenció que és de dilluns a divendres de 14:00 a 21:30. També podeu visitar la casa sempre i quan hagueu demanat hora prèviament.

 

INSCRIPCIONS2018


 Als següents apartats,  hi trobareu la informació relativa a les COLÒNIES D'ESTIU 2018 a la Carral. Recordeu que les inscripcions comencen el dia 1 de març i aquest any cal fer-les des de la pàgina web. Podeu consultar el procediment que cal seguir aquí.

Quines ACTIVITATS farem?


Ja tenim a punt l'eix d'animació que ens acompanyarà durant les Colònies d'estiu 2018 i també trobareu als següents apartats alguns exemples d'activitats que farem per a cada grup d'edat: 

Articles i enllaços interessants


    • Estàs igual! De colòniesCapítol del programa Estàs igual! de TV3 que retroba a un grup de monitors dels any noranta a la Carral.

 

 

 

 

 

    • "Anem preparats" Document redactat per la Generalitat amb consells per a la seguretat dels seus participants i la cura al medi natural.

 

 

Sobre nosaltres

Des del 1967 a La Carral no es paren de coure noves idees.
Som un equip de treball entusiasmats amb la nostra feina i amb l'objectiu de poder fer de les vostres estades una experiència per recordar. Ens trobareu a:


Residència Infantil La Carral

El Miracle de Riner

973 48 08 90

973 05 90 25

 benvinguts.alacarral@gmail.com

http://www.alacarral.net

Contacta amb nosaltres!

I també ens trobareu a les xarxes socials:

La Carral Residència Infantil

lacarral

registre juventut